Dobro došli na SASH dečju prodavnicu
PODRŠKA: +381 21 522 768

Uslovi korišćenja

Registracijom i kupovinom proizvoda na sajtu sash.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa onim uslovima koji se primenjuju na pravni odnos između Vas i autora sajta. Autori kolekcije SASH zadržavaju pravo da bez prethodnog obaveštavanja obave izmene i dopune ovih Uslova.

Zaštita intelektualne svojine

Autori kolekcije SASH polažu apsolutna prava na sve svoje sadržaje (proizvode, dizajn, slogane, zaštitni znak, tekstove, baze podataka, programerski kod i dr.) kao i na koncept sajta. Zaštitni znak (logo), slogan, ilustracije, crteži i čitav koncept brenda zaštićeni su u Zavodu za intelektualnu svojinu. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) proizvoda i sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Svi sadržaji dostupni na sajtu sash.rs imaju isključivo informativni karakter i ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Zaštita privatnosti korisnika

Svi podaci koje posetioci sajta navedu prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe kupovine.

Informacije o novostima, newsletters i slično, dostavljaju se isključivo licima koja su se prijavila na listu za prijem ovakve pošte.

Ostale informacije

Sve informacije o načinu kupovine možete pronaći na strani Kako kupiti proizvode.

Najčešća pitanja i odgovore možete pronaći na stranici Najčešća pitanja.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.