Dobro došli na SASH dečju prodavnicu
PODRŠKA: +381 21 522 768

Politika privatnosti

Uvod

Ovom politikom privatnosti uređuje se način na koji SASH prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu “Korisnik”) preko www.sash.rs sajta ili odredišnih strana u našem vlasništu (u daljem tekstu “Sajt”). Ova politika privatnosti se odnosi na web, landing stranie i sve proizvode i usluge koje nudi SASH.

Lični podaci

SASH prikuplja lične, identifikacione podatke od Korisnika koristeći se različitim načinima. To podrazumeva posetu našem Sajtu, registraciju na Sajtu, prijavljivanje na newsletter, popunjavanje formulara ili bilo koju aktivnost vezanu za druge aktivnosti na našem Sajtu ili kroz SASH usluge, funkcije, resurse i aktivnosti.

Prema potrebi korisnicima se mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. Samo ukoliko nam Korisnik dobrovoljno ustupi pomenute informacije, SASH ih prikuplja i dalje koristi. Korisnici, naravno mogu odbiti da podele lične podatke, stim da u takvim slučajevima mogu da budu uskraćeni za neke aktivnosti na sajtu.

Drugi podaci

Podaci koji nisu lične prirode, a koji mogu uključiti ime pretraživača, tip računara, operativni sistem, internet provajder i druge tehničke informacije o Korisnicima, SASH ima pravo da prikuplja u svakom trenutku Korisnikove interakcije sa Sajtom.

Korišćenje informacija

SASH prikuplja i koristi lične podatke isključivo u sledeće svrhe:

  • Poboljšanje usluga
  • Personalizaciju iskustva korisnika
  • Unapređenje rada Sajta
  • Aktivacija promocija, ponuda, specijalnih usluga Sajta
  • Slanje periodičnih e-mejlova sa novinama i drugim informacijama
  • Komunikacija sa korisnicima

Zaštita informacija

Naš sajt je u skladu sa GDPR-om u cilju stvaranja što sigurnijeg i povoljnijeg ambijenta za Korisnike.

SASH usvaja prikupljanje podataka, skladištenje, obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promene, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih infomracija, korisnikog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

SASH ne prodaje, trguje ili iznajmljuje lične identifikacione podatke Korisnika.

Prava korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • Da se u svakom trenutku odjavi sa email liste.
  • Zatraži pregled sačuvanih podataka u bazi
  • Zatraži da se svi njegovi podaci izbrišu iz naše baze.

Prihvatanje uslova

Korišćenjem našeg Sajta prihvatate ovu politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa njim, molimo vas da ne koristite naš Sajt.

SASH ima pravo da promeni u celosti ili delove ove politike privatnosti u bilo kom trenutku. O tome ćemo vas obavestiti putem ove stranice ili e-mail adrese. Korišćenje sajta i nakon objavljivanja promene u ovoj politici smatraće se kao vaše prihvatanje tih promena.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate.

SASH
+381 21 522 768
store@sash.rs
www.sash.rs