Obuci priču, ponesi pesmu, pokloni bajku!

Autori kolekcije SASH plasirali su liniju dečje garderobe i aksesoara za bebe, devojčice, dečake i tinejdžere, sa štampanim autorskim ilustracijama na kojima su predstavljena dela najpoznatijih domaćih i stranih autora za decu.

Odlučili smo da „oživimo“ likove iz poučnih priča koje čuvaju pravi sistem vrednosti i prepričavaju se generacijama.

Proizvodnja garderobe i aksesoara za decu  i tinejdžere realizuje se na domaćem tržištu, od krojenja i šivenja do štampe, pakovanja i naravno dizajna, koji su u potpunosti urađeni prema konceptu Proudly made in Serbia (Proizvedeno sa ponosom u Srbiji).

Kako se nosi detinjstvo?

Šareno, nežno, mekano, udobno…Sa pesmama, bajkama i pričama…

Kroz svako detinjstvo prođe čika-Jova Zmaj, Andersen, braća Grim i drugi genijalci sa svojim poznatim junacima.

Prepoznajemo ih na koricama knjiga, na stranicama pesmarica i obradujemo se kad god ih vidimo.

Sada su se dobre vile, princeze i prinčevi, mali konjanik, pačići u školi i mnogi drugi likovi iz nezaboravnih pesama i priča preselili na mekani pamuk od koga je napravljena divna garderoba i aksesoari za bebe, devojčice, dečake i tinejdžere.

Zašto je SASH dečja odeća posebna?

Dečja i tinejdž odeća i aksesoari SASH čuvaju nežnu i osetljivu dečju kožu kvalitetom 100 % pamuka i ilustracijama koje su štampane bojama na vodenoj bazi (ekološka štampa) razvija i obogaćuje maštu. Na sledećem linku možete pogledati sertifikat za štampu na vodenoj bazi za naše proizvode.

Zamislili smo dečake i devojčice koji se radosno igraju u prirodi, nose naše proizvode sa čuvenim stihovima koje recituju i prepričavaju bajke i basne.

Želimo da priče i pesme koje su simbol svakog detinjstva od sada budu plasirane na drugačiji način, da izazovu osmeh na prvi pogled i prošire radost odrastanja.

Kako je nastao naš logo?

Upoznajte Tanzgiju, krokodila koji je izgubio svoj rep. Kako? Zašto? Tajnu nam je otkrio petogodišnji Sergej, autor originalnog crteža, koji je iskorišćen za zaštini znak SASH dečje odeće.

Priča o Tanzgiji

Bio jednom jedan strašan krokodil koji je voleo puno da stoji i uživa u prirodi. Imao je svoj dugačak i lepi rep. Bio je jako ponosan na njega. Ime mu je bilo Tanzgija. Tanzgija je voleo da jede puno slatkiša, pa je od njih bio šaren.

Jednog lepog leta, Tanzgija je odlučio da pojede koliko god je mogao slatkiša. Toliko je puno pojeo slatkiša da nije ni primetio da je zaspao. Dok je spavao, prišunjao mu se miš, Miško Piško. Miško Piško je bio mrtav gladan i odlučio je da ukrade Tanzgijin rep, da ga odnese kući i skuva za ručak.

Odjednom Tanzgija se naglo probudio, okrenuo se i video da mu nema repa. Ljutito je ustao i počeo potragu za repom. Do tada je Miško Piško otišao i nije ni primetio da mu je iskliznuo krokodilov rep iz ruku. Miš se još jednom okrenuo i video da je izgubio Tanzgijin rep. Ozbiljan i ljutit došao je kući i rekao mami: „Mama, danas nema ručka, izgubio sam krokodilov rep!”

Upoznajte idejnog tvorca SASH dečje odeće